fredag 2 december 2011

Att slappa

Hej igen! Sitter och bloggar pa vart nya hem - ett helt fantastiskt homestay utmed floden en bit utanfor stan. Agaren har sjalv designat hela stallet och har ar verkligen fantastiskt. Var stuga har t.ex. en egen utomhusjacuzzi! Det finns aven tva sorters bastu, stor pool och en stor gemensam jacuzzi.

Det roligaste ar att det ar ett sa pass litet stalle sa man far garna vara med och laga sin egen thaimat! Jag har lart min att laga Kaeng khiew wan (gron currygryta) och pad thai. Ikvall ska jag laga fyllda tomater samt en thailandsk variant av moules marnieres, namnam! Agaren ar gift med en fransyska, sa maten ar ofta en crossover mellan de tva matstilarna. Han ar ocksa den forste thailandare jag har sett som, helt i Floyds anda, alltid har ett glas rodvin tillgangligt nar han lagar mat, sympatiskt!

Chokdee ka! PoK!

3 kommentarer:

beer sa...

Mumsfillibabba.
Men vi har haft Ris á la Malta. Det är också gott.
Dessutom känns utomhusjaccuzzi himla avlägset för närvarande.
Se nu till o slappa så mkt ni kan utan att anstränga er.
Kramar
M&P

Petra sa...

Kuul att läsa hur ni har det!
J hälsar och alla räliga kryp mår bra! De små spindlarna har tom ömsat skinn och blivit större och de är väldigt hoppiga och skuttiga.
Ha det fantastiskt bra nu!!!

Anki Banki sa...

Heja Petra, du ar en hjalte! :-)

Kara foraldrar, visst ar Ris a la Malta ocksa gott! Fast vi vantar med det ett par veckor till och fortsatter med thaimaten lite till.

Kramar!